Hot Stones Massage

Hot Stone Massage

Hvad er Hot Stone Massage og hvor stammer den fra?

Hot stones eller varme sten har været brugt i årtusinder, som en del af helbredelse.

F.eks. er der tradition for brug af varme sten i Kina, som på så mange områder har inspireret Vesten med alternativ behandling.

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarme-de lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen.

Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger

Hvordan virker hot stone massage?

Når de varme sten ligger på din muskulatur, varmes vævet op og den følgende udvidelse af blod- og lymfekar, giver fornyet blodgennemstrømning og har en lindrende effekt på spændt og øm muskulatur.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Man kalder også Hot Stone Massage energi terapi, da det har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger.

Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 55 grader varme lavasten.

De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

Hot Stone Massage reducerer spændinger, letter muskelstivhed, øger blodcir-kulationen og stofskiftet.

En massagebehandling som inkluderer Hot stone, fremmer en dybere muskel-afslapning gennem placering af opvarmede sten på centrale punkter på krop-pen.

Med Hot Stone massage er det den direkte varme fra stenene som afslapper musklerne, så din massør kan få adgang til de dybere muskellag.

Ved at kombinere en behandling med aromaterapi og Hot Stone kan der være yderligere forstærkende og helbredende resultater.

De varme sten er også med til at udvide blodkarrene, hvilket fremmer blod-gennemstrømningen i hele kroppen.

Hot Stone massage har en beroligende virkning, som kan lindre kroniske smerter, reducere stress og fremme dybere afslapning i både krop og sind.

Hot Stone massage medvirker til at

Reducer smerter og muskelkramper.

Reducer kronisk stress og spændinger.

Øge fleksibiliteten i leddene, hvilket medvirker til bedre mobilitet og bevægelse.

Lindrer smerter og spændinger skabt af anspændte og kontraherende muskler.

Give smertelindring forbundet med fibromyalgi, gigt, karpaltunnelsyndrom og andre kroniske tilstande.

Har du ikke prøvet hot stone massage endnu, skal du bare i gang.

Nyd følelsen af de lune sten opvarme dine muskler i dybden, mens du masseres.

Stenene bliver både brugt til at massere med under hotstone massagen, men du kommer også til at nyde dem ligge på bestemte punkter, hvor de gør deres gode virkning.

Ved Hot Stone Massage oplever du:

Muskelafslapning

Smertelindring

Cirkulation og flow

Mental afslapning

Uanset om du leder efter en dejlig wellnessoplevelse eller ønsker lindring, er hotstone massage en uovertruffen luksusbehandling.

Prisen er lidt højere end ved almindelig massage, da jeg bl.a. bruger en del ekstra tid på omhyggelig rengøring af sten efter brug. Men jeg garanterer det er det hele værd!