Healing

Healing!

Hvad er healing?

Healing betyder "at gøre hel" - dvs. at helbrede.

Healing ER enestående på sin helt egen unikke måde.

Den er en gave til menneskets kerne, udvikling og proces - og er utrolig afslappende og beroligende at modtage.

Healing har en fantastisk virkning på kroppen, sindet og følelserne - også hos børn. Healing er særlig effektiv mod fysiske og akutte smerter, sportsskader, stress, angst, depression og indre uro m.m.

Healere arbejder ud fra den videnskabelige kendsgerning at ALT er energi og det derfor er muligt, at opnå healing gennem energetisk påvirkning.

Man kan sige at healing er kvantefysik i praksis. Der behøves ikke fysisk kontakt mellem modtageren og klienten, derfor virker healing også på fjern afstand.

Healing energien - også kaldet en universal kærligheds- og livsenergi er intelligent. Det vil sige, at den selv søger derhen i modtageren, hvor der er en tilstand af ubalance med det formål at skabe balance og harmoni.

Livsenergien styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Kort fortalt er healing en af verdens ældste behandlingsformer, der kende-tegnes ved, at healeren tilfører klienten "energi" enten ved håndspålæggelse eller via tankens, bønnens, kærlighedens og visualiseringens kraft.

Healing er også en hjælp til at slippe gamle følelses- og tankemønstre, der ikke længere er gavnlige for os og begrænser os i vores daglige liv. Årsagen til at vi ikke udlever vores fulde potentiale, skyldes altid negative overbevisninger og tanker.

Healing hjælper med at fremme din personlige og åndelige udvikling, få mere selvtillid og bedre selvværd. Udtrykke og udvikle din kreativitet, tiltrække og udtrykke mere kærlighed. Bryde gamle mønstre og vaner - og meget mere.

Med healing vil du kunne føle mere livsglæde og lære at leve uden stress. Forbedre dit parforhold og dine familierelationer. Du kan lære at tiltrække overflod af gode ting og begivenheder i dit liv.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin helhed fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt

Alle kan lære at heale, men IKKE alle kan "lære" at helbrede. Det er en gave, som kan udvikles og blive til stor velsignelse for mange mennesker.

Man skal altid søge læge, hvis man er syg. Ingen healing eller anden kom-plementærbehandling skal erstatte et lægebesøg, hvis man har det dårligt.

Man kan kombinere den ordinere lægelige behandling med komplementær behandling og evt. medicin. Det er altid en god idé, at have flere muligheder i sit behandlingsforløb.Der er ingen bivirkninger og aldersgrænse for healing.