Tsa Lung Healing Massage

Tsa Lung Healing Massage

De 5 temaer på Tsa Lung Healing Massage – B-modulet

På modul B arbejder vi med nedenstående med fem temaer. En massage og berøring, som er en vej til balance og udvikling.

1. Udtryk og udfoldelse. Massagen tager udgangspunkt i ansigt, hals og arme med reference til hænder og fødder. Det giver en åbning af de kreative strømme, erkendelse af øjeblikkets grænser og overvindelse af alle kunstige begrænsninger.

2. Friskhed og livskraft. Massagen tager udgangspunkt i hjertechakraet med inklusion af ryg og bryst. Den er skiftevis legende, dyb og sensuel og lukker op for de dybe hjertefølelser med fokus på sorg og kærlighed, friskhed og frihed.

3. Fred og varme. Massagen tager udgangspunkt i underkroppen og den harmoniske balance mellem spirituel og fysisk eksistens, stress og stressforløsning. Viljen og evnen til at bruge sin energi, som man har til at overvinde tristhed, acceptere det som er og finde styrken til at realisere det man brænder for.

4. Integration og sensualitet. I denne massage tage vi udgangspunkt i forbindelsen mellem hjerte og bækken. Herigennem skabes en integration og sammenhæng mellem kærlighed til os selv, kærlighed til andre, kærlighedens frugter, spændinger og konsekvenser.

5. Hemmelig forvandling. I denne session arbejder vi med hele kroppen, med de dybeste forvandlingsprocesser og aktiverer den skjulte strøm, som omformer og gør kropslig styrke og seksuelle spændinger til næring for hjertets kærlighed og visdom.

Kilde: Nordlys.dk