Bindevævsmassage

Bindevævsmassage

Når affaldsstofferne ikke udrenses tilstrækkeligt effektivt ophober de sig i bindevævet. Bindevævet findes i rigelige mængder i huden, i musklerne, ledde-ne og de indre organer, hvilket forklarer at vi får mange vidt forskellige former for problemer når affaldsstoffer ophobes i kroppen.

Følgende symptomer er yderst almindelige reaktioner på affaldsstofsophobninger:

Oppustet mave eller ondt i maven, rygsmerter, forstoppelse eller løs afføring, tunge ben, uro i benene. Væskeophobninger i kroppen, svimmelhed og hovedpine, migræne eller træthed, syrefornemmelser i kroppen.

Ondt i hofter og knæ, skuldre, lænd og nakke, slidgigt, løbende øjne, propper i ørerne eller tunge øjenlåg. Hudproblemer, iskiassmerter eller muskelspændin-ger, stivhed i kroppen, kramper.

Mørk rande under øjnene eller i øjekrogen, hævede poser under øjnene, præmenstruelle problemer og ondt i underlivet eller gentagne infektioner, urinsyregigt, astma eller åndenød.

Det kan også være dårlig koncentration eller irriteret hud, blodkarsprængninger, åreknuder eller hård hud på hælene.

Bindevævsmassage med sugekopper er derfor en særdeles effektiv behandlingsform mod alle former for smerter og ubalancer i kroppen.

Bindevævsmassage er en behandlingsform, hvor kroppen først masseres blidt for at gøre den klar til at modtage en lidt dybere behandling.

Derefter masseres den grundigt og systematisk igennem bl.a. med sugekopper.

Suget har en særlig evne til, at frigøre kroppen for spændinger, smerter, ophobede affaldsstoffer, væskeophobninger, dårlig energi, bulet og løst hud.

Derfor er bindevævsmassage kendt for, at være en behandlingsform med en usædvanlig god effekt på mange vidt forskellige former for problemer med kroppen.

Bindevævet er det væv, der former os og binder os sammen, men det er også det væv der fungerer som depot for affaldsstoffer og væske når kroppens udrensningssystem ikke arbejder tilstrækkeligt effektivt.

Når bindevævet gradvist fyldes op mister bindevævet og derfor kroppen som helhed sin oprindelige form.

Vi er ikke længere helt så velformede som tidligere. Huden og musklerne begynder at miste sin spændstighed, og depoterne fyldes mere og mere op.

Ophobninger af affaldsstoffer og væske i bindevævet er det der ses som ”puder” på indersiden af knæene, større eller mindre fylde på indersiden af lårene, stor eller lille bule på ydersiden af lårene, fyldige knæ og område ovenover knæene.

Kraftige lår, baller, hofter og mave, over- og underarme, underben og ankler, sideben og rygpuder, kalkunpludder og buler ud over BH-kanten, væskeophobninger og øget vægt.

Sådan foregår behandlingen

I behandlingen masseres kroppens bindevæv godt igennem bl.a. med sugekopper.

Sugekopperne iværksætter effektiv blodgennemstrømning og derfor udrensning af de affaldsstoffer der har ophobet sig i bindevævet.

Ophobninger forsvinder med tiden fra bindevævet og kroppen genvinder derved sin naturlige facon, fasthed og vægt.